> > > > > biegel-meesterverteller-met-rovershart

A. Boonstra - Biegel Meesterverteller Met Rovershart

Het boek Biegel Meesterverteller Met Rovershart van de auteur A. Boonstra is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Biegel Meesterverteller Met Rovershart" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025107536
   
Soort boek
Paperback


Schrijversprentenboek in samenwerking met het Letterkundig Museum in Den Haag, met biografie, fotobiografie en chronologische bibliografie<br /><br />"Fantasie is niet de grootste gave waar de Nederlander over beschikt. Onze jeugdliteratuur staat met beide benen stevig op de tastbare klei, waaraan nooit verdichtsels als Alice in Wonderland, Winnie the Pooh, Babar, Peter Pan of De kleine zemmermin zijn ontsproten. Onze klassieken Dik Trom en Afke's tiental spelen zich af in dorpen met boze veldwachters, in boomgaarden waar de appels uitsluitend rijpen om door kwajongens gepikt te worden en in weilanden met vaarten en slootjes, waarop 's winters geschaatst wordt....<br /><br />Tegen deze achtergrond is Paul Biegel een opvallende verschijning. Aan stronmingen en ontwikkelingen binnen de jeugdliteratuur heeft hij zich nooit iets gelegen lateh liggen. Zijn literaire wereld was en is die van het sprookje.<br /><br />(uit het voorwoord, door Bregje Boonstra)<br />
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. Boonstra
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 14,45
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,70
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 9,00