> > > > > niet-lullen-maar-lopen

A. Boonstra - Niet Lullen, Maar Lopen

Het boek Niet Lullen, Maar Lopen van de auteur A. Boonstra is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Niet Lullen, Maar Lopen" is tweedehands te koop vanaf € 9,75 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789081674713
   
Soort boek
Paperback


Op 12 februari 2011 viert Tonnie Dirks zijn 50e verjaardag. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis verschijnt er een boek over de atleet, die excelleerde op de cross met 7 nationale titels en een 29e plaats op de WK Cross. Het boek beschrijft het leven van Dirks, waarbij uiteraard wordt ingezoomd op zijn sportieve prestaties die ook buiten het veldlopen van hoog niveau waren. Zo vierde de atleet uit het Brabantse plaatsje Zeeland successen bij de Zevenheuvelenloop en op de marathon met als hoogtepunten zijn 16e plaats op de WK in Tokyo 1991 en deelname aan de Olympische Spelen.<br /><br />Na zijn actieve hardloopcarrière stortte atletiekliefhebber Dirks zich op het trainingsvak. Ook hierbij is de Zeelander uitermate succesvol, met verschillende nationale titels en deelname aan EK’s en WK’s voor zijn atleten. Omdat Dirks de uitdrukkelijke wens had dat dit boek niet alleen over zijn historie zou gaan, geeft hij ook een kijkje in zijn keuken als coach en licht hij zijn trainingsvisie toe aan de hand van zijn succesvolste atleten. Hoe belangrijk de aanpak van een trainer ook is, de titel van het boek bevat de belangrijke les die Tonnie al zijn lopers heeft meegegeven: ‘Niet lullen, maar lopen.’
Prijs
€ 9,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. Boonstra
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 26,00
Tweedehands (2)
vanaf € 13,75
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,56
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 11,95