> > > > > artery-rivierlandschappen-van-de-toekomst

Bothman - Artery - Rivierlandschappen Van De Toekomst

Het boek Artery - Rivierlandschappen Van De Toekomst van de auteur Bothman is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Artery - Rivierlandschappen Van De Toekomst" is tweedehands te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
"Het handboek laat zien dat rivierlandschappen gedurende vele eeuwen de ruggengraat van economische ontwikkelingen vormden.
In het Artery project werkten vijf regio’s samen: het Ruhrgebied, de regio Rhein-Neckar en de regio Stuttgart-Neckar in Duitsland, het stroomgebied van de Mersey in Noordwest-Engeland en de regio Hollandsche IJssel in Nederland. In al deze regio’s waren langs rivieren voormalige industriegebieden aanwezig die na de teloorgang van de kolen- en staalindustrie en de scheepsbouw waren veranderd in verwaarloosde en ontoegankelijke terreinen. Het Artery project heeft aangetoond dat die negatieve spiraal doorbroken kan worden.

Dit handboek biedt waardevolle inzichten in hoe publiek private samenwerkings-modellen functioneren en uitgebouwd kunnen worden. Met behulp van haar ervaringen en gemeenschappelijk ontwikkelde methoden lukte het Artery bovendien om de burgers in de betrokken regio’s intensief bij de projecten te betrekken, waardoor een gevoel van medeverantwoordelijkheid ontstond.

Meer kennis van ‘best-practices’ vormt een essentieel instrument voor een doordachte regionale ontwikkeling. Door het delen van hun kennis en ervaringen hebben de Artery partners een brede expertise opgebouwd. Ze hebben daarmee de weg vrijgemaakt voor toekomstige succesvolle projecten voor Europese steden en regio’s.

Deze uitgave is tot stand gekomen met middelen uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van het samenwerkingsinitiatief INTERREG IIIB Noordwest-Europa."Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789023243137
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789023243137
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 18,95
Bekijk boek