> > > > > je-baby-op-het-potje

Boucke - Je Baby Op Het Potje

Het boek Je Baby Op Het Potje van de auteur Boucke is 5 maal gevonden, 0 maal nieuw en 5 maal tweedehands. "Je Baby Op Het Potje" is tweedehands te koop vanaf bij www.boekenwebsite.nl.

Tweedehands (5) vanaf bij www.boekenwebsite.nl Toon 5 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Dit boek is een eye-opener. Iedereen die een baby heeft, een baby krijgt of met baby's werkt, zou op zijn minst kennis moeten nemen van deze baby-potjestraining, ofwel baby-zindelijkheidscommunicatie.

Baby's blijken uitstekend aan te voelen wanneer ze aandrang hebben om te poepen en te plassen. Laurie Boucke legt uit hoe je hierover met een baby kunt communiceren. Zo jong als ze zijn, geven baby's aan dat ze nodig moeten, maar wij herkennen de signalen niet. We leren ze hun gevoel voor zindelijkheid af, door ze te leren om hun luier te gebruiken als wc.
Miljoenen baby's in Azië, Afrika en Zuid-Amerika zijn ruim voor hn tweede, en soms zelfs voor hun eerste verjaardag overdag en 's nachts droog. Zonder dat er luiers aan te pas gekomen zijn. Dat gaat spelenderwijs, zonder dwang, straf of stress.

Laurie Boucke past deze 'potjestraining' aan onze westerse manier van leven aan. Ouders kunnen de methode prima combineren met parttime gebruik van luiers, en zelfs met kinderopvang en oppas - mits die bereid zijn mee te werken. Baby-zindelijkheidscommunicatie stoelt op een hechte samenwerking tussen ouders en baby, en helpt zo de onderlinge band te versterken.

'Boucke weerlegt de westerse inzichten dat te vroeg beginnen dwangmatig en mogelijk gevaarlijk is voor de persoonlijke ontwikkeling. Ze geeft voorbeelden die aantonen dat zindelijkheidstraining een geweldige ervaring kan zijn die een kind helpt zich te ontwikkelen.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 5 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.boekenwebsite.nl
ISBN
9789072219091
   
Soort boek
Paperback


Vroeg en vrolijk zindelijk
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789072219091
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 16,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789072219091
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 27,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789072219091
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 28,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789072219091
   
Soort boek
Paperback


Dit boek is een eye-opener. Iedereen die een baby heeft, een baby krijgt of met baby's werkt, zou op zijn minst kennis moeten nemen van deze baby-potjestraining, ofwel baby-zindelijkheidscommunicatie.<br /><br />Baby's blijken uitstekend aan te voelen wanneer ze aandrang hebben om te poepen en te plassen. Laurie Boucke legt uit hoe je hierover met een baby kunt communiceren. Zo jong als ze zijn, geven baby's aan dat ze nodig moeten, maar wij herkennen de signalen niet. We leren ze hun gevoel voor zindelijkheid af, door ze te leren om hun luier te gebruiken als wc.<br />Miljoenen baby's in Azië, Afrika en Zuid-Amerika zijn ruim voor hn tweede, en soms zelfs voor hun eerste verjaardag overdag en 's nachts droog. Zonder dat er luiers aan te pas gekomen zijn. Dat gaat spelenderwijs, zonder dwang, straf of stress.<br /><br />Laurie Boucke past deze 'potjestraining' aan onze westerse manier van leven aan. Ouders kunnen de methode prima combineren met parttime gebruik van luiers, en zelfs met kinderopvang en oppas - mits die bereid zijn mee te werken. Baby-zindelijkheidscommunicatie stoelt op een hechte samenwerking tussen ouders en baby, en helpt zo de onderlinge band te versterken.<br /><br />'Boucke weerlegt de westerse inzichten dat te vroeg beginnen dwangmatig en mogelijk gevaarlijk is voor de persoonlijke ontwikkeling. Ze geeft voorbeelden die aantonen dat zindelijkheidstraining een geweldige ervaring kan zijn die een kind helpt zich te ontwikkelen.
Prijs
€ 48,10
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Boucke
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 63,99
Tweedehands (0)