> > > > > bushalteverhalen

Bounder - Bushalteverhalen

Het boek Bushalteverhalen van de auteur Bounder is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Bushalteverhalen" is nieuw te koop vanaf € 21,95 bij Bol.com. "Bushalteverhalen" is tweedehands te koop vanaf € 15,25 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 21,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 15,25 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Zit de wereld nu echt te wachten op een boek waar bushaltes in het midden van het universum staan? Na het lezen van Bushalteverhalen en het bekijken van de vele foto's en afbeeldingen weet u wel beter. U zult voortaan met andere ogen kijken naar deze wachttempels in het openbaar vervoer.

Bushalteverhalen bevat een aantal opvallende verhalen met prachtige foto's uit vele landen. Zo zijn er o.a. de lotgevallen van een boze Poolse moeder, een verwarde Belgische wetenschapper en een ijdele voetbalfunctionaris van de FIFA. Verder is er een ontroerende mondelinge overlevering uit Ierland, een architect op de Krim die worstelt met het ontwerp van een nieuwe bushalte, een rechtbankverslag over het proces van een bushaltevandaal en een expeditie naar de meest westelijke bushalte in Europa. En dat de Engelsen ook met bushaltes afwijkend gedrag vertonen, wisten we eigenlijk al lang. Voorts zijn er extracten van de enige Bushalteroman ter wereld, Liefde bij de Bushalte, waarin een opbloeiende liefdesrelatie wordt beschreven, een verhaal waarin een ingewikkeld mathematisch vraagstuk is verwerkt. En... laten we de 2 intermezzo's niet vergeten, waarin verre familie van de bushalte de revue passeert: het biechthokje en de dug-out op het voetbalveld.

De foto's en de verhalen zijn een bijzondere combinatie van fictie en realiteit. Lezers zullen zich vaak afvragen of de verhalen op waarheid berusten of niet. Over de foto's kan geen discussie zijn: die zijn 100% echt.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Bushalteverhalen

Type: Hardcover
ISBN: 9789087595883
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 21,95
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789087595883
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 15,25
Bekijk boek