Caroline Bouckenaere - S.O.S. Reflux

Het boek S.O.S. Reflux van de auteur Caroline Bouckenaere is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "S.O.S. Reflux" is nieuw te koop vanaf € 16,90 bij Bol.com. "S.O.S. Reflux" is tweedehands te koop vanaf € 11,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 16,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 11,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Dit informatieve boek helpt een antwoord zoeken op twee belangrijke vragen: ‘Heeft mijn baby refluxproblemen?’ en ‘Wat nu met mijn refluxbaby?’ Bij reflux vloeit er maaginhoud terug naar de slokdarm. Naar schatting 20% van alle ouders consulteren een dokter in verband met refluxklachten bij hun pasgeboren kinderen. In haar persoonlijk verhaal vertelt de auteur hoe men de invloed van de refluxproblemen als ouder kan ervaren. Vele beschreven gevoelens zijn herkenbaar voor iedereen met refluxbaby’s. Bezorgdheid, onzekerheid, hoop, moeheid, zich niet begrepen voelen zijn hier maar enkele voorbeelden van. Daarnaast schept zij door concrete informatie over reflux wat meer duidelijkheid. In een beknopte vorm en toegankelijke taal worden symptomen, mogelijke oorzaken, gevolgen, risico’s en behandelingen omschreven. De behandelingsvormen worden zowel vanuit een algemene, reguliere en alternatieve invalshoek toegelicht. Ten slotte zorgen de tips en tricks ervoor dat een vermoeiende refluxperiode wat vlotter kan overbrugd worden. http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/s-o-s-reflux


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
S.O.S. Reflux

Type: Paperback
ISBN: 9789057204487
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 16,90
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789057204487
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 11,50
Bekijk boek