> > > > > de-grote-natuurgids-voor-de-jeugd

Christian Bouchardi - De Grote Natuurgids Voor De Jeugd

Het boek De Grote Natuurgids Voor De Jeugd van de auteur Christian Bouchardi is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "De Grote Natuurgids Voor De Jeugd" is nieuw te koop vanaf € 19,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 19,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Als je van planten, dieren en de natuur houdt, is deze gids echt iets voor jou. Hij zal je helpen om een heuse natuurkenner te worden. Je leert hoe je planten kunt herkennen en hoe je wilde dieren kunt vinden en observeren zonder ze te storen. Ook leer je de typische fauna en flora van de verschillende milieus kennen. Als je in de stad woont en de natuur ver weg lijkt, wees gerust: er is overal leven en dit boek helpt je om dat allemaal te ontdekken, zelfs in je eigen huis! De natuur verveelt nooit. Bij elk uitstapje val je van de ene verbazing in de andere. Je zult al snel zien dat de natuur een cadeau van onschatbare waarde is. Dankzij dit boek heb je de sleutel in handen om die mooie en kwetsbare natuur waar je zo van houdt, te respecteren en te beschermen.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben De Grote Natuurgids Voor De Jeugd ook gevonden geschreven door andere auteurs:

De Grote Natuurgids Voor De Jeugd

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Grote Natuurgids Voor De Jeugd

Type: Hardcover
ISBN: 9789044744309
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 19,95