ISBN: 9789040088131
Bekijk boek
Het boek Puurst van de auteur Jonnie Boer is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Puurst" is tweedehands te koop vanaf € 59,50 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789081804233
Soort boek
Hardcover PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina's tellende magnum opus - met meer dan 200 recepten - gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Thérèse - samen met Jan van Lissum - de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven. Ook laat Jonnie 'zijn kruiden' niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. De fotografie maakt Puurst ook extra bijzonder: Jan Bartelsman, röntgenfoto's, 3-D-foto's en onderwaterfotografie. <br /><br />Jonnie en Thérèse: "Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet. <br />
|
Prijs
€ 59,50 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789491525476
Soort boek
Paperback Na het enorme succes van PUURST hardcover verschijnt nu PUURST softcover.<br />Qua formaat en prijs net iets makkelijker hanteerbaar.<br /><br />PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina's tellende magnum opus - met meer dan 200 recepten - gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Thérèse - samen met Jan van Lissum - de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven. Ook laat Jonnie 'zijn kruiden' niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. <br /><br />Jonnie en Thérèse: ''Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet. <br />
|
Prijs
€ 89,80 |
Bekijk boek |