Het boek Chocolade-encyclopedie van de auteur Vincent Bourdin is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Chocolade-encyclopedie" is tweedehands te koop vanaf € 54,90 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789059564060
Soort boek
Hardcover De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijdige en geliefde producten uit de patisserie. Dit uiterst leerzame boek met tal van technieken en recepten zal zowel de hobbykok als de professionele kok aanspreken.<br /><br />Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade worden duidelijk geïllustreerd met stap-voor-stapfoto’s die de lezer helpen foutloze creaties te maken. Bovendien zijn meer dan 150 recepten opgenomen, van alle grote klassiekers als éclairs, Schwarzwälder en macarons tot eigentijdse desserts.<br /><br />Een aantal van de grootste Franse patissiers geven hun geheimen en signatuurgerechten prijs: Christophe Michalak (Plaza Athénée), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon) en vele anderen. De bijgevoegde dvd biedt heldere instructies om de verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.
|
Prijs
€ 54,90 |
Bekijk boek |