> > > > Anita Van Breukelen

Auteur Anita Van BreukelenAnita Van Breukelen
Over Anita Van Breukelen
Op 18 juli 1961 werd ik in de kraamkliniek van het Juliana ziekenhuis in Apeldoorn geboren. Ik ben 15 maart 1989 in Amsterdam getrouwd, op de verjaardag van mijn man. Ik heb drie dochters en een verwende roodharige poes.

Na mijn havo-opleiding volgde ik een secretaresseopleiding. In 2002 voltooide ik een cursus korte verhalen en romans schrijven. Met nog twee lessen te gaan, won ik Libelles spannende verhalenwedstrijd. De jury koos unaniem voor mijn verhaal Blik van Ger. "Het zit slim in elkaar, het leest prettig en de verrassende woordspeling op het eind is goed gevonden. Het is een compleet verhaal. Dat is knap in zo weinig woorden," was het commentaar van Elizabeth George, de Amerikaanse bestsellerauteur.

Meerdere prijzen en publicaties volgden. Van wijkartkelen in Het Parool tot columns in dagblad De Pers en het tijdschrift J/M 4 tot 12. In 2007 beleefde ik mijn 'five minutes of fame' op het Nightwriterspodium en droeg ik een kort verhaal voor. Dit verhaal - Ik wil slapen - werd eind 2007 opgenomen in de bundel het beste van Nightwriters. In week 28 van 2012 was ik de weekblogger voor Vrouw (bijlage van de Telegraaf).

Mijn debuutroman Kiezen of delen verscheen in oktober 2011 bij uitgeverij Ellessy. Mijn tweede roman Liefs uit Luxor verscheen in november 2012. In april 2014 werd mijn derde roman Steenrijk gepubliceerd.
Bron: http://anitavanbreukelen.nl/priv%C3%A9.html
Anita Van Breukelen heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Anita Van Breukelen heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Anita Van Breukelen heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 3 boeken gevonden van de auteur Anita Van Breukelen


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Anita Van Breukelen.
De meest gevonden boeken zijn Liefs Uit Luxor, Steenrijk en Grote Letter Bibliotheek 2840 - Kiezen Of Delen.
Anita Van Breukelen
Liefs Uit Luxor

Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 30,00
Tweedehands (1)
€ 25,00
Anita Van Breukelen
Steenrijk

Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 30,00
Tweedehands (1)
€ 13,90

Tweedehands (1)
€ 16,80