> > > > > een-kleine-geschiedenis-van-bijna-alles

Bill Bryson - Een Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles

Het boek Een Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles van de auteur Bill Bryson is 6 maal gevonden, 2 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Een Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles" is nieuw te koop vanaf € 17,50 bij Bol.com. "Een Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles" is tweedehands te koop vanaf € 14,90 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 17,50 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (4) vanaf € 14,90 bij Bol.com Toon 4 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Bill Bryson


Profiel van Bill Bryson
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Een Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles

Type: Paperback
ISBN: 9789046705186
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 17,50
Een Kleine Geschiedenis Van Bijna Alles

Type: Paperback
ISBN: 9789045009704
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 44,95
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045016818
   
Soort boek
Paperback


Rijk geillustreerde editie nu in paperback. <br /><br />In Een kleine geschiedenis van bijna alles lukt het Bryson om wetenschappelijke kennis uit onder andere de geologie, scheikunde, kwantumfysica, paleontologie en sterrenkunde voor een groot publiek te ontsluiten. Hij doet dat op zo'n heldere en spannende wijze dat ook degenen die vroeger altijd in slaap vielen tijdens de wiskundeles Bryson met veel plezier zullen volgen op zijn avontuurlijke reis door de bètawetenschappen.<br /><br />In deze rijk geïllustreerde editie komt alles vanaf de Big Bang tot aan de opkomst van de mens nog levendiger tot zijn recht, dankzij de vele foto's, cartoons, schilderijen, portretten en computerbeelden.
Prijs
€ 14,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045014746
   
Soort boek
Hardcover


<p> In Een kleine geschiedenis van bijna alles lukt het Bryson om wetenschappelijke kennis uit onder andere de geologie, scheikunde, kwantumfysica, paleontologie en sterrenkunde voor een groot publiek te ontsluiten. Hij doet dat op zo'n heldere en spannende wijze dat ook degenen die vroeger altijd in slaap vielen tijdens de wiskundeles Bryson met veel plezier zullen volgen op zijn avontuurlijke reis door de bètawetenschappen. </p> <p> In deze rijk geïllustreerde editie komt alles vanaf de Big Bang tot aan de opkomst van de mens nog levendiger tot zijn recht, dankzij de vele foto's, cartoons, schilderijen, portretten en computerbeelden. </p>
Prijs
€ 21,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789049801670
   
Soort boek
Dwarsligger


Een avontuurlijke reis door het leven zelf: het leven op aarde. Dat verpakt is in NF en dat leest als een roman.<br />'Hoe kunnen ze weten hoe en wanneer het heelal begon en hoe het was toen het begon? Hoe weten ze wat er zich in een atoom afspeelt? En dan nog de vraag - misschien wel bovenal - hoe kan het dat wetenschappers vaak van alles lijken te weten, maar nog steeds geen aardbeving kunnen voorspellen of ons zelfs maar vertellen of we een paraplu moeten meenemen naar de races van volgende week woensdag?' <br />In Een kleine geschiedenis van bijna alles onderneemt Bill Bryson zijn meest avontuurlijke reis tot nu toe: die door het leven zelf. Met hetzelfde enthousiasme en dezelfde nieuwsgierigheid als waarmee hij vele landen op de wereld bezocht en beschreef, legt hij nu de geschiedenis van het leven op aarde vast. Al zijn hele leven heeft Bryson zich afgevraagd of het mogelijk was de essentiële onderwerpen van belangrijke wetenschappen als geologie, scheikunde, paleontologie en astronomie, waarin de geheimen van het leven besloten liggen, op een duidelijke en spannende manier op te schrijven. Het resultaat van deze jarenlange obsessie is dit boek, waarin Bryson deze ingewikkelde zaken niet alleen ontsluiert maar ze ook op heldere, spannende en meeslepende wijze beschrijft.<br /><br />'Wie het gelezen heeft zal mogelijk nooit meer met dezelfde neutraal-onverschillige blik naar de hemel, de aarde en zichzelf kijken.' - Elsevier<br /><br />'Goed voor levenslange gespreksstof.' - Het Parool<br /><br />'Dit boek is een soort bijbel voor me. [...] Bill Bryson schrijft aanstekelijk, zijn boek stemt me hoopvol.' - Yvonne van den Hurk in Esta<br /><br />Over de dwarsligger©<br />De dwarsligger© is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat 12 bij 8 centimeter en lichte gewicht gemiddeld nog geen 145 gram is de dwarsligger© met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Prijs
€ 23,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789045029870
   
Soort boek
Hardcover


In Een kleine geschiedenis van bijna alles lukt het Bryson om wetenschappelijke kennis uit onder andere de geologie, scheikunde, kwantumfysica, paleontologie en sterrenkunde voor een groot publiek te ontsluiten. Hij doet dat op zo'n heldere en spannende wijze dat ook degenen die vroeger altijd in slaap vielen tijdens de wiskundeles Bryson met veel plezier zullen volgen op zijn avontuurlijke reis door de bètawetenschappen. In deze rijk geïllustreerde editie komt alles vanaf de Big Bang tot aan de opkomst van de mens nog levendiger tot zijn recht, dankzij de vele foto's, cartoons, schilderijen, portretten en computerbeelden.
Prijs
€ 76,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bill Bryson
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Shakespeare

ISBN: 9780007197897


Bekijk boek

Nieuw (5)
vanaf € 8,30
Tweedehands (2)
vanaf € 19,50
Nieuw (7)
vanaf € 18,34
Tweedehands (0)
At Home

ISBN: 9781784161873


Bekijk boek

Nieuw (7)
vanaf € 11,99
Tweedehands (0)