|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
Smakelijk Itali? neemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicili?, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna. Ontdek de moderne Italiaanse keuken met zijn eenvoudige zeevruchtenantipasti, rijke polenta met wilde paddenstoelen of aardbeien met balsamico-azijn.<br /><br />Alle recepten zijn voorzien van foto's en u krijgt handige tips bij de bereidingsmethoden en ingredi?nten. De in Itali? genomen kleurenfoto's laten zien waar de beste producten verkocht worden: van verse groenten op de markt tot mediterrane zeevruchten en regionale kazen.<br />Recensie(s)<br /><br />De Italiaanse keuken is al lang populair. Dit groot formaat boek legt de nadruk op de verschillende regionale keukens. Na een inleiding over de kook- en eetgewoonten in de verschillende regio's en een klein woordenlijstje van gespecialiseerde winkels volgt een uitgebreid receptendeel ingedeeld naar hoofdingredient en/of plaats in het menu. De recepten worden afgewisseld met informatie over kazen, pizza's, koffie en wijn. De bereiding wordt stap voor stap uitgelegd, bij sommige recepten ook met kleine foto's (naast de overzichtsfoto) toegelicht. De vele kleurenfoto's zijn goed van kleur en eetlustopwekkend, ook de sfeerfoto's van steegjes, wijngaarden, en enthousiaste koks maken dit tot een aantrekkelijk kijkboek dat uitnodigt tot actie in de keuken. Vergelijk ook Doeser, Linda: De keuken van Italie*. Een verklarende woordenlijst en een register tot besluit.
|
Prijs
€ 12,35
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Smakelijk Itali? neemt u mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicili?, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane en de restaurants van Bologna. Ontdek de moderne Italiaanse keuken met zijn eenvoudige zeevruchtenantipasti, rijke polenta met wilde paddenstoelen of aardbeien met balsamico-azijn.<br /><br />Alle recepten zijn voorzien van foto's en u krijgt handige tips bij de bereidingsmethoden en ingredi?nten. De in Itali? genomen kleurenfoto's laten zien waar de beste producten verkocht worden: van verse groenten op de markt tot mediterrane zeevruchten en regionale kazen.<br />Recensie(s)<br /><br />De Italiaanse keuken is al lang populair. Dit groot formaat boek legt de nadruk op de verschillende regionale keukens. Na een inleiding over de kook- en eetgewoonten in de verschillende regio's en een klein woordenlijstje van gespecialiseerde winkels volgt een uitgebreid receptendeel ingedeeld naar hoofdingredient en/of plaats in het menu. De recepten worden afgewisseld met informatie over kazen, pizza's, koffie en wijn. De bereiding wordt stap voor stap uitgelegd, bij sommige recepten ook met kleine foto's (naast de overzichtsfoto) toegelicht. De vele kleurenfoto's zijn goed van kleur en eetlustopwekkend, ook de sfeerfoto's van steegjes, wijngaarden, en enthousiaste koks maken dit tot een aantrekkelijk kijkboek dat uitnodigt tot actie in de keuken. Vergelijk ook Doeser, Linda: De keuken van Italie*. Een verklarende woordenlijst en een register tot besluit.
|
Prijs
€ 49,95
|
Bekijk boek
|