> > > > > science-and-cooking-physics-meets-food-from-homemade-to-haute-cuisine

Michael Brenner - Science And Cooking – Physics Meets Food, From Homemade To Haute Cuisine

Het boek Science And Cooking – Physics Meets Food, From Homemade To Haute Cuisine van de auteur Michael Brenner is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Science And Cooking – Physics Meets Food, From Homemade To Haute Cuisine" is nieuw te koop vanaf € 40,24 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 40,24 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Science And Cooking – Physics Meets Food, From Homemade To Haute Cuisine

Type: Hardcover
ISBN: 9780393634921
Levertijd: 12

Aanbieder:
€ 40,24


Andere populaire boeken van Michael Brenner
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
In Hitler's Munich

ISBN: 9780691191034


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 32,95
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 29,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 40,99
Tweedehands (0)