> > > > > de-chemie-van-schotse-maltwhisky

Robin Brilleman - De Chemie Van Schotse Maltwhisky

Het boek De Chemie Van Schotse Maltwhisky van de auteur Robin Brilleman is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Chemie Van Schotse Maltwhisky" is tweedehands te koop vanaf € 67,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 67,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789081305419
   
Soort boek
Hardcover


Robin Brilleman beschrijft in De chemie van Schotse maltwhisky niet alleen hoe maltwhisky wordt gemaakt, maar ook hoe verschillende aroma's in whisky ontstaan. Hij vertelt over de eigenschappen van de grondstoffen die de verschillende distilleerderijen gebruiken en over de manier waarop er wordt gemout en gedistilleerd. Hoe komt het dat een whisky naar zwarte bessen smaakt? Wanneer kunnen in het proces fruit- of notenaroma’s ontstaan? In welke stills kunnen stoffen met een hoger kookpunt dan alcohol toch mee distilleren en een rozen- of lavendelaroma veroorzaken? En welke invloed hebben de verschillende vaten waarop de whisky’s worden gelagerd?<br />Over de talloze geuren en smaken die maltwhisky zo aantrekkelijk maken, is nog maar heel weinig gepubliceerd. Dat maakt De chemie van Schotse maltwhisky tot een uniek boek.
Prijs
€ 67,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Robin Brilleman
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Islay

ISBN: 9789081305426


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 24,95
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 14,95