> > > > > de-geheimzinnige-werkplaats

Adri Burghout - De Geheimzinnige Werkplaats

Het boek De Geheimzinnige Werkplaats van de auteur Adri Burghout is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "De Geheimzinnige Werkplaats" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij www.deboekenhoeve.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 9,95 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Adri Burghout


Profiel van Adri Burghout
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Adri Burghout | jeugd | spannende avonturen | serie: Tim en Tor | deel 3. Edwin gaat samen met zijn zus Vera naar boer Teunis om medicijnen voor een pony te brengen. Vol trots laat Teunis de tweeling zijn schuur zien, die hij verhuurd heeft als werkplaats. Tim, de hond van Vera, ruikt allerlei interessante luchtjes in de loods. Hij gaat op onderzoek uit. Als Edwin en Vera naar huis willen, is Tim spoorloos verdwenen. Hoe goed ze ook zoeken, hij is nergens te vinden. Dan bedenkt Edwin een plan. És Nachts gaat hij samen met zijn vriend Peter en de hond Tor op onderzoek uit. Eenmaal binnen in de loods doen ze een vreemde ontdekking. AVI 5/E5. ISBN: 9789033607752 Gebonden - De Banier - 124 pag.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033607752
   
Soort boek
Hardcover


Edwin gaat samen met zijn zus Vera naar boer Teunis om medicijnen voor een pony te brengen. Vol trots laat Teunis de tweeling zijn schuur zien, die hij verhuurd heeft als werkplaats. Er staan prachtige sportauto's, die gerepareerd moeten worden.<br />Edwin vindt het helemaal te gek. Tim, de hond van Vera, ruikt allerlei interessante luchtjes in de loods. Hij gaat op onderzoek uit.<br />Als Edwin en Vera naar huis willen, is Tim spoorloos verdwenen. Hoe goed ze ook zoeken, hij is nergens te vinden. Teleurgesteld gaan ze naar huis. Dan bedenkt Edwin een plan. 's Nachts gaat hij samen met zijn vriend Peter en de hond Tor op onderzoek uit. Eenmaal binnen in de loods doen ze een vreemde ontdekking …<br /><br />Leeftijd vanaf 10 jaar
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Adri Burghout
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 5,99
Tweedehands (3)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 27,50