> > > > > lawinegevaar-deel-7

Adri Burghout - Lawinegevaar - Deel 7

Het boek Lawinegevaar - Deel 7 van de auteur Adri Burghout is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Lawinegevaar - Deel 7" is tweedehands te koop vanaf € 5,00 bij www.deboekenhoeve.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 5,00 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Adri Burghout


Profiel van Adri Burghout
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Adri Burghout | jeugd | avonturen | bergvakantie | serie: Tim en Tor | deel 7. Familie De Jongh gaat in de zomer op vakantie naar Saas-Grund, in Zwitserland. Op een van de vakantiedagen krijgt Vera schilderles van Marjolein, de galeriehoudster die ze tijdens de vorige vakantie heeft leren kennen. Terwijl Vera de bergen op het doek probeert vast te leggen, vindt vlak voor haar ogen een lawine plaats. Vier Duitse jongeren worden onder de sneeuw bedolven.Marjolein en Vera schakelen de hulpdiensten in. Helaas lukt het niet om alle jongeren terug te vinden. Als familie De Jongh een helikoptervlucht maakt over het gebied waar de lawine plaatsvond, doet Edwin een bijzondere ontdekking. Samen met Peter en Vera gaat hij op onderzoek uit …  Lees je graag een spannend boek? Ga dan mee met Edwin, Vera en Peter. Samen beleven ze allerlei avonturen. Gelukkig zijn hun honden Tim en Tor er altijd bij, want zonder hun hulp lopen deze verhalen slecht af! ISBN: 9789462783102 Gebonden - De Banier - Apeldoorn - 2015 - 140 pag. Gebruikte hardcover in zeer goede staat.
Prijs
€ 5,00
Bekijk boek
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Adri Burghout | jeugd | avonturen | bergvakantie | serie: Tim en Tor | deel 7. Familie De Jongh gaat in de zomer op vakantie naar Saas-Grund, in Zwitserland. Op een van de vakantiedagen krijgt Vera schilderles van Marjolein, de galeriehoudster die ze tijdens de vorige vakantie heeft leren kennen. Terwijl Vera de bergen op het doek probeert vast te leggen, vindt vlak voor haar ogen een lawine plaats. Vier Duitse jongeren worden onder de sneeuw bedolven.Marjolein en Vera schakelen de hulpdiensten in. Helaas lukt het niet om alle jongeren terug te vinden. Als familie De Jongh een helikoptervlucht maakt over het gebied waar de lawine plaatsvond, doet Edwin een bijzondere ontdekking. Samen met Peter en Vera gaat hij op onderzoek uit …  Lees je graag een spannend boek? Ga dan mee met Edwin, Vera en Peter. Samen beleven ze allerlei avonturen. Gelukkig zijn hun honden Tim en Tor er altijd bij, want zonder hun hulp lopen deze verhalen slecht af! ISBN: 9789462783102 Gebonden - De Banier - 140 pag.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Adri Burghout
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 5,99
Tweedehands (3)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 27,50