> > > > > lifeliner-2-vliegt-te-hulp-deel-1

Adri Burghout - Lifeliner 2 Vliegt Te Hulp Deel 1

Het boek Lifeliner 2 Vliegt Te Hulp Deel 1 van de auteur Adri Burghout is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Lifeliner 2 Vliegt Te Hulp Deel 1" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij www.deboekenhoeve.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 9,95 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Adri Burghout


Profiel van Adri Burghout
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Adri Burghout | jeugd | avonturen | luchtvaart | helicopters | serie: Lifeliner 2 | deel 1.  Rob vliegt op Lifeliner 2, een traumahelikopter. Op een dag krijgt het Lifeliner 2 team een bijzondere oproep: Schietpartij met gewonde bij het tankstation aan de Tramdijk in Spijkenisse. Rob schrikt. Zou zijn broertje Timo daar vandaag niet naar toe gaan? Als Rob de heli aan de grond heeft gezet, blijkt dat hij vandaag geen gewonde moet vervoeren, maar twee gemaskerde jongens, gewapend met pistolen. Avi M6, vanaf 10 jaar ISBN: 9789033628627 Gebonden - De Banier - 133 pag.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033628627
   
Soort boek
Hardcover


Rob vliegt op de Lifeliner 2, een traumahelikopter. Zijn broertje Timo wil later ook piloot worden. Hij vindt het geweldig als hij een paar keer met Rob mee mag naar de vliegbasis. Op een dag krijgt het Lifeliner 2 team een bijzondere oproep: 'Schietpartij met gewonde in Spijkenisse.' Rob en zijn collega's gaan er snel naartoe. Na een paar minuten vliegen, komt de bestemming in zicht: het tankstation aan de Tramdijk. Rob schrikt. Zou Timo daar vandaag niet naartoe gaan? Als Rob de heli aan de grond heeft gezet, blijkt dat hij vandaag geen gewonde moet vervoeren, maar twee gemaskerde jongens, gewapend met pistolen ...<br /><br />Vanaf 10 jaar<br />AVI 8
Prijs
€ 39,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Adri Burghout
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 5,99
Tweedehands (3)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 27,50