> > > > > redskins-in-gijzeling

Adri Burghout - Redskins In Gijzeling

Het boek Redskins In Gijzeling van de auteur Adri Burghout is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Redskins In Gijzeling" is tweedehands te koop vanaf € 5,00 bij www.deboekenhoeve.nl.

Tweedehands (2) vanaf € 5,00 bij www.deboekenhoeve.nl Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Adri Burghout


Profiel van Adri Burghout
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Adri Burghout | jeugd | avonturen | helikopterpiloot | serie: redskins | deel 2. Als Erik binnenkomt, ziet hij tot zijn verbazing dat er niemand meer aanwezig is. Er ligt een stoel op de grond. Er klopt iets niet. Niemand verlaat de QRF container zonder melding. Tijdens een overval op Kamp Holland neemt de Taliban vier Redskins in gijzeling. De ontvoerders dreigen de Redskins te doden als Nederland zich niet terugtrekt uit Uruzgan.Onmiddellijk worden zoekacties op touw gezet, maar zonder resultaat. Erik kan de gedachte niet verdragen dat zijn collega’s én Jacky in de handen van de Taliban zijn. Ze moeten gered worden, voor het te laat is. Op eigen houtje trekt hij de Afghaanse wildernis in, op zoek naar de gijzelaars. Daarmee zet hij veel op het spel... Ondertussen komt Henk in gewetensnood. Hij weet als enige van Eriks missie, maar hoelang kan en mag hij daarover blijven zwijgen? Vanaf ongeveer 11 jaar ISBN: 9789033122149 Gebonden - Den Hertog - Houten - 2010 - 148 pag. Gebruikte hardcover in zeer goede staat (naam voorin).
Prijs
€ 5,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033122149
   
Soort boek
Hardcover


[i]Als Erik binnenkomt, ziet hij tot zijn verbazing dat er niemand meer aanwezig is. Er ligt een stoel op de grond. Er klopt iets niet. Niemand verlaat de QRF container zonder melding.[/i]<br /><br />Tijdens een overval op Kamp Holland neemt de Taliban vier Redskins in gijzeling. De ontvoerders dreigen de Redskins te doden als Nederland zich niet terugtrekt uit Uruzgan. Onmiddellijk worden zoekacties op touw gezet, maar zonder resultaat. Erik kan de gedachte niet verdragen dat zijn collega's ?n Jacky in de handen van de Taliban zijn. Ze moeten gered worden, voor het te laat is. Op eigen houtje trekt hij de Afghaanse wildernis in, op zoek naar de gijzelaars. Daarmee zet hij veel op het spel...<br />Ondertussen komt Henk in gewetensnood. Hij weet als enige van Eriks missie, maar hoelang kan en mag hij daarover blijven zwijgen?<br /><br />Vanaf ongeveer 11 jaar.<br /><br />[b][i]Redskins in gijzeling[/i] is een vervolg op [i]Redskins in de knel[/i] [/b] [b]maar kan ook afzonderlijk gelezen worden.[/b]<br />
Prijs
€ 17,15
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Adri Burghout
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 5,99
Tweedehands (3)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 27,50