> > > > > vergelding

Adri Burghout - Vergelding

Het boek Vergelding van de auteur Adri Burghout is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Vergelding" is tweedehands te koop vanaf € 7,26 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 7,26 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


De auteur van dit boek
Adri Burghout


Profiel van Adri Burghout

Andere auteurs

We hebben Vergelding ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Vergelding
Vergelding
Vergelding

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033130434
   
Soort boek
Bindwijze overig


Kolonel Ivar van Waes heeft het prima naar zijn zin als Apachevlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. In Texas, USA, traint hij nieuwe piloten op de geavanceerde gevechtshelikopter.<br /><br />Maar dan wordt hij bij zijn commandant geroepen. Hij krijgt te horen dat hij geselecteerd is voor een supergeheime missie naar Noord-Irak en Syrië. Daar moet hij een Russische officier opsporen die verantwoordelijk is voor het neerhalen van een passagiersvliegtuig, waarbij alle inzittenden zijn omgekomen.<br /><br />Op de passagierslijst van het verongelukte toestel staat ook Viola Lisica. Wat de commandant niet weet, is dat Viola de stille liefde was van Ivar. Met zijn geheime missie krijgt Ivar de kans om wraak te nemen op de moordenaar van zijn geliefde. Zal Ivar die kans ook waarnemen?<br />
Prijs
€ 7,26
Bekijk boek
Aanbieder
www.deboekenhoeve.nl
Adri Burghout | jeugd | avonturen | helikopterpiloot | serie: redskins | deel 1. Kolonel Ivar van Waes heeft het prima naar zijn zin als Apachevlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. In Texas, USA, traint hij nieuwe piloten op de geavanceerde gevechtshelikopter. Maar dan wordt hij bij zijn commandant geroepen. Hij krijgt te horen dat hij geselecteerd is voor een supergeheime missie naar Noord-Irak en Syrië. Daar moet hij een Russische officier opsporen die verantwoordelijk is voor het neerhalen van een passagiersvliegtuig, waarbij alle inzittenden zijn omgekomen.Op de passagierslijst van het verongelukte toestel staat ook Viola Lisica. Wat de commandant niet weet, is dat Viola de stille liefde was van Ivar. Met zijn geheime missie krijgt Ivar de kans om wraak te nemen op de moordenaar van zijn geliefde. Zal Ivar die kans ook waarnemen?ISBN: 9789033130434 Gebonden - Den Hertog - 125 pag.
Prijs
€ 10,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Adri Burghout
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 5,99
Tweedehands (3)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 27,50