> > > > > huisman-m-dick-en-gerdy-aanbiedingsboekjes

A. Burghout - Huisman, M. - Dick En Gerdy Aanbiedingsboekjes

Het boek Huisman, M. - Dick En Gerdy Aanbiedingsboekjes van de auteur A. Burghout is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Huisman, M. - Dick En Gerdy Aanbiedingsboekjes" is tweedehands te koop vanaf bij www.zoutewelleboeken.nl.

Tweedehands (1) vanaf bij www.zoutewelleboeken.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.zoutewelleboeken.nl
Het wordt voorjaar in het bos. Dick en Gerdy, de twee boswachterskinderen, gaan hun mooie hut in het bos schoonmaken. Als de schoonmaak klaar is, moet papa iets vertellen. De hut moet afgebroken worden omdat er een nieuw pad door het bos komt. Dat vindt Gerdy niet leuk. Ze is heel boos. Hoe loopt dat af? Als Dick met zijn vrienden op een middag het bos ingaat, zien ze opeens een hert dwars over het pad rennen en nog één en nog één! En dan... een harde knal. Even later zien ze twee mannen met een jachtgeweer. Zijn dat echte jagers? Het is toch voorjaar? Dan wordt er toch niet gejaagd?
Prijs
Bekijk boek


Andere populaire boeken van A. Burghout
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.