> > > > > een-steekje-los

Dean Burnett - Een Steekje Los

Het boek Een Steekje Los van de auteur Dean Burnett is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Een Steekje Los" is nieuw te koop vanaf € 10,00 bij Bol.com. "Een Steekje Los" is tweedehands te koop vanaf € 12,80 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 10,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 12,80 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Een Steekje Los ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Een Steekje Los
Een Steekje Los

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Een Steekje Los

Type: Paperback
ISBN: 9789000355907
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 10,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789000349661
   
Soort boek
Paperback


<br /><br /> Onze hersenen zijn verre van perfect…<br /><br /><br /> <br /><br /><br />Ons brein bepaalt wat we doen en hoe we het doen. Maar hoe indrukwekkend dit ook is, de hersenen zijn verre van perfect!<br /><br /><br />De chaotische samenwerking van alle verschillende delen in het brein veroorzaakt kleine defecten in ons gedrag en in de werking van ons lichaam.<br /><ul><br /><li>Waarom hebben we last van onverklaarbare fobieën?</li><br /><li>Hoe komt het dat ons brein ons laat geloven in complottheorieën?</li><br /><li>Waarom geeft het brein onszelf altijd een glansrol in onze eigen herinneringen?</li><br /></ul><br /><br /><br /> <br /><br /><br />Maar ook:<br /><ul><br /><li>Zijn lange mensen slimmer?</li><br /><li>Waarom reageert iedereen anders op humor?</li><br /><li>Waarom is alcohol soms goed voor de hersenen?</li><br /></ul><br /><br /><br /> <br /><br /><br />Dean Burnett beschrijft al deze defecten en beantwoordt al deze vragen aan de hand van herkenbare voorbeelden en humoristische opmerkingen, begeleid door wetenschappelijke verklaringen. Hij neemt het idiote brein op de hak en verklaart waarom er bij ons allemaal een steekje los zit.<br /><br /><br /> <br /><br /><br />Dean Burnett is gepromoveerd neurowetenschapper, doceert psychologie aan de Cardiff University en is daarnaast stand-up comedian. Hij schrift een blog voor The Guardian over neurowetenschappen, psychologie, de media en stand-up comedy.
Prijs
€ 12,80
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Dean Burnett
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
The Happy Brain

ISBN: 9781783351305


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 9,00
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 14,99
Tweedehands (0)
Happy Brain

ISBN: 9780393651348


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 18,99
Tweedehands (0)