ISBN: 9789060305331
Bekijk boek
Het boek Lekker Eten Zonder Vlees van de auteur Greet Buchner is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Lekker Eten Zonder Vlees" is tweedehands te koop vanaf € 10,95 bij Bol.com.
We hebben Lekker Eten Zonder Vlees ook gevonden geschreven door andere auteurs:
Lekker Eten Zonder Vlees | |
Lekker Eten Zonder Vlees |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789060303641
Soort boek
Paperback "Wie van lekker eten houdt vindt hier een werk, dat nauwelijks zijn gelijke kan hebben. Het is geheel gericht op de huisvrouw en houdt rekening met de middelen en de tijd die ze ter beschikking heeft. Het plezierige van dit culinaire naslagwerk is, dat er, behalve in de informatieve hoofdstukken nog zoveel wetenswaardigs in de afzonderlijke hoofdstukken wordt vermeld. Wat staat er zo al in dit kookboek? leder die de recepten in dit boek nader bekijkt zal tot de ontdekking komen, dat een vleesloze maaltijd niet alleen lekkerder maar ook gevarieerder kan zijn dan onze gangbare menu's. Dit geldt niet slechts voor de vele heerlijke soepen waaraan geen kruimeltje vlees te pas komt, dat geldt ook voor de hoofdgerechten. Hierbij kan men kiezen uit zeer gevarieerde schotels met rijst, macaroni of aardappelen, uit groentetaarten, pizza's of soufflés, of uit de traditionele combinatie van aardappelen met groenten van het seizoen. Verder de vele pittige en geurige sausen en de ,,vleesvervangende"" hapjes zoals bloemkoolroosjes, notengehakt, gemarineerde tahoe, kaasplakken of eiergerechten. Vervolgens treft u talrijke recepten aan van vleesloze fonduemaaltijden, broodbeleggingen en tenslotte talrijke recepten en aanwijzingen voor het zelf bakken van brood. Kortom, dit kookboek bevat vele gezonde recepten waarmee u de meest verrukkelijke gerechten kunt bereiden."
|
Prijs
€ 10,95 |
Bekijk boek | |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789060301913
Soort boek
Hardcover "Wie van lekker eten houdt vindt hier een werk, dat nauwelijks zijn gelijke kan hebben. Het is geheel gericht op de huisvrouw en houdt rekening met de middelen en de tijd die ze ter beschikking heeft. Het plezierige van dit culinaire naslagwerk is, dat er, behalve in de informatieve hoofdstukken nog zoveel wetenswaardigs in de afzonderlijke hoofdstukken wordt vermeld. Wat staat er zo al in dit kookboek? leder die de recepten in dit boek nader bekijkt zal tot de ontdekking komen, dat een vleesloze maaltijd niet alleen lekkerder maar ook gevarieerder kan zijn dan onze gangbare menu's. Dit geldt niet slechts voor de vele heerlijke soepen waaraan geen kruimeltje vlees te pas komt, dat geldt ook voor de hoofdgerechten. Hierbij kan men kiezen uit zeer gevarieerde schotels met rijst, macaroni of aardappelen, uit groentetaarten, pizza's of soufflés, of uit de traditionele combinatie van aardappelen met groenten van het seizoen. Verder de vele pittige en geurige sausen en de ,,vleesvervangende"" hapjes zoals bloemkoolroosjes, notengehakt, gemarineerde tahoe, kaasplakken of eiergerechten. Vervolgens treft u talrijke recepten aan van vleesloze fonduemaaltijden, broodbeleggingen en tenslotte talrijke recepten en aanwijzingen voor het zelf bakken van brood. Kortom, dit kookboek bevat vele gezonde recepten waarmee u de meest verrukkelijke gerechten kunt bereiden."
|
Prijs
€ 11,52 |
Bekijk boek |