> > > > > bakery-food-manufacture-and-quality

Stanley Cauvain - Bakery Food Manufacture And Quality

Het boek Bakery Food Manufacture And Quality van de auteur Stanley Cauvain is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Bakery Food Manufacture And Quality" is nieuw te koop vanaf € 255,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 255,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Bakery Food Manufacture And Quality

Type: Hardcover
ISBN: 9781405176132
Levertijd: 20

Aanbieder:
€ 255,00


Andere populaire boeken van Stanley Cauvain
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Breadmaking

ISBN: 9781855735538


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 240,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 144,99
Tweedehands (0)
Baked Products

ISBN: 9781405127028


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 221,16
Tweedehands (0)