> > > > > plant-cell-and-tissue-culture-for-the-production-of-food-ingredients

American Chemical Society - Plant Cell And Tissue Culture For The Production Of Food Ingredients

Het boek Plant Cell And Tissue Culture For The Production Of Food Ingredients van de auteur American Chemical Society is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Plant Cell And Tissue Culture For The Production Of Food Ingredients" is nieuw te koop vanaf € 152,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 152,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Plant Cell And Tissue Culture For The Production Of Food Ingredients ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Plant Cell And Tissue Culture For The Production Of Food Ingredients

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Plant Cell And Tissue Culture For The Production Of Food Ingredients

Type: Hardcover
ISBN: 9780306461002
Levertijd: 21

Aanbieder:
€ 152,99


Andere populaire boeken van American Chemical Society
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (4)
vanaf € 23,99
Tweedehands (0)
Nieuw (3)
vanaf € 45,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 45,99
Tweedehands (0)