Marie Cloquet - De Vis

Het boek De Vis van de auteur Marie Cloquet is 3 maal gevonden, 2 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Vis" is nieuw te koop vanaf € 15,99 bij Bol.com. "De Vis" is tweedehands te koop vanaf € 18,35 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 15,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (1) vanaf € 18,35 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben De Vis ook gevonden geschreven door andere auteurs:

De Vis
De Vis
De Vis

Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
De Vis

Type: Hardcover
ISBN: 9789053497050
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 15,99
De Vis

Type: Hardcover
ISBN: 9789053497043
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 15,99
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789053497029
   
Soort boek
Hardcover


Recepten van Edwin Vinke van Restaurant De Kromme Watergang en Bistro SpettersnnVis, volgt net als de meeste natuurproducten, het ritme van de seizoenen. Het opzet van deze reeks van zes boekjes is aan te tonen wanneer welke vissoorten op hun best zijn. In deze reeks van zes boekjes worden per boekje acht vissen en/of schaaldieren besproken. De auteur, Stefaan Van Laere, licht de typische eigenschappen van de vissen, de voedingswaarde en de oorsprong toe. Verder is per boekje nog een hoofdstukje gewijd aan visserijtechnieken. In elk boekje is ook een onderdeel ''vis behandelen'' terug te vinden, waarin algemene tips over vis gegeven worden: hoe je vis moet bewaren, hoe je een bouillon maakt, etc. De teksten van auteur Stefaan Van Laere worden gekoppeld aan verrassend creatieve recepten van beloftevolle chefs zodat de culinaire zeeschatten voortaan binnen ieders bereik liggen. Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem geeft tips over de kruiden die gebruikt worden in de recepten. Voor het derde boekje in deze reeks werd de chef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang (beloond met een Michelinster in 2005 en titel van beste visrestaurant in 2007) in Zeeuws-Vlaanderen aangesproken. Hij maakte 16 feestelijke recepten met coquille, kleine kreeft, tarbot, zeebaars, oesters, kokkels, rog en krab.
Prijs
€ 18,35
Bekijk boek