> > > > > het-kookboek

Terence Conran - Het Kookboek

Het boek Het Kookboek van de auteur Terence Conran is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Het Kookboek" is tweedehands te koop vanaf € 8,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 8,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Het Kookboek ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Het Kookboek
Het Kookboek
Het Kookboek

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789021011783
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 8,95
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9021011786
   
Soort boek
gele hardcover met goudopdruk op de rug


Conditieredelijk [randen originele kaft verkleurd/stootplekjes, vorm en binding boek goed]Aantal pagina`s381Uitgavejaar1982Uitgegeven doorZomer & KeuningKaftgele hardcover met goudopdruk op de rugStofomslagja [verkleurd in de loop der jaren]ISBN9021011786Code [intern]FRI-groot Beschrijving boekAanvulling conditie: inhoud boek goed; geen aantekeningen o.i.d., wel enige vergeling van de pagina's.Oorspronkelijke titel: The Cook Book.Het kookboek kan met recht een encyclopedie van de kookkunst worden genoemd. Het behandelt alles waarmee de kok te maken heeft - van de keuze van de beste ingrediënten op de markt of in de winkel tot de bereiding van de maaltijd en de daarvoor benodigde apparatuur.Het boek is onderverdeeld in drie delen: Deel een: Het kopen en voorbereiden van voedingsmiddelen geeft in tekst en afbeeldingen een uitstekend overzicht van alle mogelijke ingrediënten. Bovendien zijn de voorbewerkingen van een aantal van deze ingrediënten in verschillende fasen duidelijk in beeld gebracht. Dit deel geeft uitvoerig inzicht in de vele toepassingsmogelijkheden van bekende en minder bekende voedingsmiddelen, met waardevolle informatie over kopen, beoordelen, bewaren en tips voor het zelf experimenteren met allerlei smaakmiddelen.Deel twee: Recepten biedt een keuze uit ongeveer vijfhonderd uitstekende recepten. Bij deze keuze is de nadruk gelegd op het doen uitkomen van de natuurlijke smaak van de gebruikte ingrediënten - een van de wezenskenmerken van de moderne kookkunst.Deel drie: Keukenapparatuur geeft in tekst en afbeeldingen een compleet overzicht van de hulpmiddelen die in de keuken worden gebruikt, met nuttige gegevens over de keuze van de aan te schaffen apparaten en het gebruik en onderhoud ervan. In dit deel wordt ook aandacht besteed aan de vormgeving van moderne keukenapparatuur, aan nieuwe ontwikkelingen in de keuken en aan het juiste gebruik van díe hulpmiddelen die hun plaats in de keuken waard zijn.Zo wordt in deze drie delen de weg van alle voedingsmiddelen in kaart gebracht en gevolgd - van de markt of de winkel naar de keuken en tenslotte, volledig toebereid, tot op tafel. Alle delen bevatten heldere verwijzingen, waardoor het boek bij tal van gelegenheden kan worden gebruikt. De minder ervaren kok zal er informatie te over in vinden en de meer bedrevenen in het koken kunnen snel en eenvoudig opzoeken wat hun interesseert.Het kookboek is bestemd een klassiek standaardwerk te worden voor iedereen, die geïnteresseerd is in de kookkunst.
Prijs
€ 12,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Terence Conran
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 11,95
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 29,95
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 36,99
Tweedehands (0)