Het boek Koken Met Trappistenbier van de auteur Tim Cornille is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Koken Met Trappistenbier" is tweedehands te koop vanaf € 27,50 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789059085862
Soort boek
Hardcover Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom enkel een trappist drinken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten!<br />Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en pompelmoes met Orvalsausje. In 'Koken met Trappistenbier' wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt<br />ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingredi?nten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren.<br />De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen<br />hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld. <br />
|
Prijs
€ 27,50 |
Bekijk boek |