> > > > > praktisch-fiscaalrecht-editie-20142015

Mr.M.P. Damen - Praktisch Fiscaalrecht Editie 2014-2015

Het boek Praktisch Fiscaalrecht Editie 2014-2015 van de auteur Mr.M.P. Damen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Praktisch Fiscaalrecht Editie 2014-2015" is tweedehands te koop vanaf € 9,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789001834081
   
Soort boek
Paperback


Praktisch Fiscaalrecht biedt je een toegankelijke en praktijkgerichte kennismaking met het belastingrecht. Praktisch Fiscaalrecht legt complexe fiscale materie begrijpelijk uit. In eenvoudige, heldere taal. Met veel aansprekende praktijkvoorbeelden. Zo krijg jij als beginnende student snel inzicht in de stof. De herziene editie is volledig bijgewerkt met de wetten vanaf 1 januari 2014. <br /><br />Na het bestuderen van Praktisch Fiscaalrecht weet je alles over het formele recht, de Wet inkomstenbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen. Ook het ontleden van moeilijk leesbare wetteksten komt aan bod en er wordt jurisprudentie aangehaald. Solide basiskennis waar je verder op kunt bouwen tijdens je studie en als je straks aan het werk gaat. <br /><br />Praktisch Fiscaalrecht prikkelt en motiveert je om werkelijk met de stof aan de slag te gaan. Ieder hoofdstuk begint en eindigt met een originele casus die je uitdaagt vragen te beantwoorden. Aan het eind van het boek vind je een integrale casus waarin alle oefenvragen samenkomen. Deze casus leert je gemakkelijk en snel verbanden te leggen.<br /><br />Waarom kiezen voor Praktisch Fiscaalrecht, Editie 2014-2015:<br />- toegankelijke en praktijkgerichte inleiding fiscaalrecht;<br />- heldere en eenvoudige presentatie van complexe materie;<br />- een schat aan aansprekende voorbeelden en veel oefenmateriaal.
Prijs
€ 9,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Mr.M.P. Damen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,45
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,80
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 54,55