> > > > Bart Debbaut

Auteur Bart DebbautBart Debbaut
Over Bart Debbaut
Gehuwd in 1998, vader van twee dochters Alexia en Jelena. Sinds maart 2011 ben ik - samen met mijn echtgenote - zaakvoerder van herenkledingzaak De Gouden Schaar op de Veemarkt in Tienen. Daarvoor was ik 17 jaar bankier, waarvan de laatste 7 jaar als bestuurder-vennoot bij Dexia (nu Belfius).

Schrijven heeft me altijd geboeid. In 2003 schreef ik samen met gewezen VRT-baas Jan Ceuleers en Louis Verbruggen het managementboek 'Hoe word ik een winnaar en hoe blijf ik het'. Daarnaast schreef ik artikels en columns voor diverse tijdschriften (o.a. Humo, Bizz Magazine, Beursbubbels).

In 2008 startte ik met een thrillerreeks rond de Leuvense speurders John Leyssens en Mieke Van Cattendyck. Mijn debuutroman ‘Scherven’, verscheen in 2008. Een jaar later volgde ‘Tralies’ en in september 2010 verscheen bij uitgeverij Manteau ‘De Facebookmoorden’. Dat boek werd door de bezoekers van de Nederlandse website thrillerboek.nl verkozen tot beste Nederlandstalige thriller van 2010. De reeks rond de speurders Leyssens & Van Cattendyck werd verder gezet met de boeken 'Ik maak je kapot' (2011) en 'Cold Case 0212' (2012). Bekijk ook de trailers van 'De Facebookmoorden', 'Ik maak je kapot' en 'Cold Case 0212'.

In juni 2013 verscheen met 'Als ik wakker word, ga ik dood' mijn eerste literaire novelle. Het boekje werd ook uitgegeven bij WPG/Manteau. De tragikomische novelle biedt een unieke kijk op de mens, het leven en de werkelijkheid.

In september 2014 verscheen bij uitgeverij Lannoo 'En toen schiep God Kevin', een satirische roman. Het boek werd onder massale belangstelling voorgesteld door K.U.L.-rector Rik Torfs. In het boek ondervind God problemen als hij zijn zoon Jezus vraagt om terug naar de aarde te gaan. Als alternatief voor diens weigering beslist God een nieuwe messias te laten geboren worden. Kevin is zijn naam. Wat volgt is een opeenvolging van absurde, pijnlijke, kleinmenselijke gebeurtenissen.

In maart 2016 verschijnt met Relikwie mijn achtste boek en zesde thriller. Ook Relikwie wordt uitgegeven bij Lannoo.
Bron: www.bartdebbaut.be/labels/auteur.php
Bart Debbaut heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Bart Debbaut heeft een resultaten op Youtube! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Bart Debbaut heeft een IMDB profiel! Klik hier om naar IMDB te gaan.

Bart Debbaut heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 11 boeken gevonden van de auteur Bart Debbaut


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Bart Debbaut.
De meest gevonden boeken zijn Tralies, Cold Case 0212, De Facebookmoorden, Ik Maak Je Kapot en En Toen Schiep God Kevin.
Bart Debbaut
Tralies

Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 24,50

Tweedehands (1)
€ 37,00

Tweedehands (1)
€ 12,50

Tweedehands (1)
€ 10,05

Tweedehands (1)
€ 14,95

Tweedehands (1)
€ 26,90
Bart Debbaut
De Mol

Bekijk boek

Tweedehands (1)
€ 34,95

Nieuw (1)
€ 12,99

Nieuw (1)
€ 12,99