> > > > > herman-den-blijker-vlees

Herman Den Blijker - Herman Den Blijker Vlees !

Het boek Herman Den Blijker Vlees ! van de auteur Herman Den Blijker is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Herman Den Blijker Vlees !" is tweedehands te koop vanaf € 15,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 15,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789021562650
   
Soort boek
Paperback


Herman den Blijker<br />Hoe zat het ook alweer met Rotterdammers? Die stropen graag de mouwen op. Zo ook Herman den Blijker. Naast chef-kok en eigenaar van restaurant Las Palmas in Rotterdam, is Herman bekend van onder andere Mijn tent is top, Hermans Helden, Herrie in het hotel en Herrie gezocht. Daarnaast heeft hij een eigen kookproductenlijn en schrijft hij kookboeken. Op bol.com vind je alle boeken van Herman den Blijker, waaronder het nieuwste boek van Herman den Blijker.<br />amenvatting<br />Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. En ook alle technieken en bereidingen komen aan bod, van bakken en stoven tot rijpen, evenals aankoop- en bewaaradvies. Met dit kookboek weet je altijd wat voor vlees je in de kuip hebt, en vooral: hoe je er het beste van maakt. Herman den Blijker combineert het ondernemerschap met het kookambacht. Hij is eigenaar van restaurant Las Palmas, presenteert succesvolle tv-programma s als Mijn tent is top en Herrie gezocht. Hij schreef eerder Herman, Altijd trek, Koken met Herman en Herman dichtbij.<br />Recensie(s)<br />Kookboek waarin één ingrediënt de hoofdrol speelt: rundvlees. Herman den Blijker is de ideale gids voor iedereen die goed met dit lastige ingrediënt wil leren werken. De eerste en noodzakelijke stap is het leren herkennen van de verschillende rassen en vleesdelen. Den Blijker vertelt uitgebreid over zijn bezoeken aan Noord- en Zuid-Amerikaanse boeren, slachthuizen en slagers. Keer op keer benadrukt hij dat uitsluitend diervriendelijk geproduceerd en vakkundig behandeld en gerijpt vlees de moeite waard is. Naast deze informatieve en vermakelijke reisverslagen gaat de auteur dieper in op twaalf veelgebruikte vleesdelen, met duidelijke instructies voor de bereiding. De rest van het boek is gewijd aan vier verschillende basistechnieken: barbecueën, bakken, stoven en braden, en aan bijgerechten en sauzen. Een waardevol naslagwerk, met deskundige en originele tips en aantrekkelijke recepten. Opvallend robuust vormgegeven, met een duidelijke letter en opmaak, en fraaie kleurenfoto’s. Met register op alfabet.<br /><br />Remko Jas
Prijs
€ 15,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Herman Den Blijker
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Vlees!

ISBN: 9789021560915


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 49,95
Tweedehands (1)
€ 36,85
Hermans Kookkunst

ISBN: 9789492440051


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 13,55
Tweedehands (0)
Altijd Trek

ISBN: 9789021550442


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 13,99
Tweedehands (0)