> > > > > chefs-op-hete-kolen

Marc Declercq - Chefs Op Hete Kolen

Het boek Chefs Op Hete Kolen van de auteur Marc Declercq is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Chefs Op Hete Kolen" is tweedehands te koop vanaf € 28,15 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 28,15 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789401410038
   
Soort boek
Hardcover


Barbecueën met Pascale, Felix, Wim en Peppe Of je nu een absolute beginner bent of de beste grillmeester van de hele buurt, in dit boek vind je alles om je barbecuegerechten nog beter, vlotter en smakelijker te maken. Vier bijzondere specialisten demonstreren hier hun beste gerechten voor de gastronomische buitenkeuken. Bovendien geven ze talrijke praktische tips en tricks om van elk barbecuemoment een geslaagd buitenfeest te maken. <strong>Pascale Naessens</strong> maakte de voorbije jaren furore met haar Pure Keuken, een reeks van kookboeken en een tv-programma met wetenschappelijk onderbouwde informatie over gezonde voeding. Haar zuiders geïnspireerde gerechten zijn uiterst geschikt om op de barbecue te bereiden. Een barbecuemaaltijd moet voor haar een keuze bieden uit diverse schotels, met vis of vlees, met sausjes en tapenades en vooral veel groenten. <strong>Felix Alen</strong> mag gerust de uitvinder van de culinaire barbecue worden genoemd. De meest verfijnde gerechten vertaalt hij moeiteloos naar de barbecue, de grill of de rookoven. Ook in dit boek kun je meegenieten van zijn 'haute cuisine' barbecue en de vele handige tips die hij meegeeft. <strong>Wim Casteleyn</strong> is de keukenchef van de Rode Duivels en bepaalt de maaltijden van onze nationale ploeg. Voor 'zijn mannen' legt hij vooral de nadruk op lichte en gezonde gerechten met zo min mogelijk vetstoffen. Bereidingen op de barbecue horen er altijd bij. De beste roostergerechten die hij voor onze 'Duivels' bereidde, geeft hij in dit boek mee. <strong>Peppe Giacomazza</strong> kookt niet alleen in het ouderlijke restaurant La Botte in Genk maar ook voor de kijkers van de kookzender Njam! Zijn Siciliaanse keuken is eenvoudig, maar rijk aan smaken. Gegrilde bereidingen maken er onlosmakelijk deel van uit. Met de lekkerste Siciliaanse ingrediënten illustreert hij dat je zonder al te veel moeite verfijnde barbecuegerechten kunt maken.
Prijs
€ 28,15
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Marc Declercq
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Garage Culinair

ISBN: 9789490028800


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 12,50
Tweedehands (0)
Desserts & Wijn

ISBN: 9789020973495


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 14,99
Tweedehands (0)
Chefs Aan Bakboord

ISBN: 9789401417594


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 11,50
Tweedehands (0)