> > > > > spiegels

Bavo Dhooge - Spiegels

Het boek Spiegels van de auteur Bavo Dhooge is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Spiegels" is tweedehands te koop vanaf € 17,25 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 17,25 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Ik kom dichterbij en sta nu op twee meter van de kofferbak. Net niet dicht genoeg om erin te kunnen kijken.
De man telt zijn geld. De biljetten Fluisteren in de tocht.
'Je hebt heel wat wisselgeld gekregen.'
'Jij hebt heel wat vragen, snotneus. Moet jij niet allang in bed liggen?'
Het jaar 3113. Een stad in de toekomst, zonder toekomst Het verkeer verloopt ondergronds door lange tunnels. De mensen werken in torenhoge gebouwen, met elkaar verbonden door kabelliften.
Mike Snow is vijftien en wees. Hij probeert te overleven in een wereld waarin alles twee keer wordt beleefd: eerst live en nadien in 'replayfiels' op het net. Wanneer Mike het bezoek krijgt van het mysterieuze meisje Cora wil hij haar helpen om haar ontvoerde autistische broertje terug te vinden.
Het begin van een spannende zoektocht in een wereld waar niets is wat het lijkt en waar het verschil tussen mensen en klonen niet te marken is.
Bavo Dhooge heft bijna 30 boeken op zijn naam staan in de zogenaamde 's'-reeks. Vooral zijn humoristische persiflagereeks rond de Gentse speurneus Pat Somers kon op heel wat bijval rekenen bij zowel pers als publiek.
Zijn werk werd meerdere malen bekroond. Met Spiegels start hij een nieuwe reeks futuristische thrillers.


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Bavo Dhooge


Profiel van Bavo Dhooge

Andere auteurs

We hebben Spiegels ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Spiegels
Spiegels
Spiegels

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789022321935
   
Soort boek
Hardcover


Ik kom dichterbij en sta nu op twee meter van de kofferbak. Net niet dicht genoeg om erin te kunnen kijken.<br />De man telt zijn geld. De biljetten Fluisteren in de tocht.<br />'Je hebt heel wat wisselgeld gekregen.'<br />'Jij hebt heel wat vragen, snotneus. Moet jij niet allang in bed liggen?'<br />Het jaar 3113. Een stad in de toekomst, zonder toekomst Het verkeer verloopt ondergronds door lange tunnels. De mensen werken in torenhoge gebouwen, met elkaar verbonden door kabelliften.<br />Mike Snow is vijftien en wees. Hij probeert te overleven in een wereld waarin alles twee keer wordt beleefd: eerst live en nadien in 'replayfiels' op het net. Wanneer Mike het bezoek krijgt van het mysterieuze meisje Cora wil hij haar helpen om haar ontvoerde autistische broertje terug te vinden.<br />Het begin van een spannende zoektocht in een wereld waar niets is wat het lijkt en waar het verschil tussen mensen en klonen niet te marken is.<br />Bavo Dhooge heft bijna 30 boeken op zijn naam staan in de zogenaamde 's'-reeks. Vooral zijn humoristische persiflagereeks rond de Gentse speurneus Pat Somers kon op heel wat bijval rekenen bij zowel pers als publiek.<br />Zijn werk werd meerdere malen bekroond. Met Spiegels start hij een nieuwe reeks futuristische thrillers.
Prijs
€ 17,25
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Bavo Dhooge
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Stiletto Libretto

ISBN: 9789022324943


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 9,99
Tweedehands (28)
vanaf € 3,90
Stand-in

ISBN: 9789089245229


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 4,99
Tweedehands (14)
vanaf € 4,50
Schaduwspel

ISBN: 9789063064723


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 8,40
Tweedehands (13)
vanaf € 2,95