> > > > Anjet Van Dijken

Auteur Anjet Van DijkenAnjet Van Dijken
Over Anjet Van Dijken
Journalist en schrijver Anjet van Dijken (1976) groeide op met haar drie jaar oudere broer met een visuele en verstandelijke handicap. Als schoolgaand brusje werkte ze al als redacteur bij ‘De Haagse Top 40’ van radiozender Lokatel en na de middelbare school liep ze een maand stage bij Virgin radio in Londen.

Anjet studeerde in Rechten in Leiden en haalde haar examen ‘Civiel Recht’ in 2002. Daarna werkte ze als assistent van een Eerste en Tweede Kamerlid totdat haar passie haar terugriep: de radio. Eerst als reporter en presentator voor het programma ‘De Publieke Zaak‘, daarna jarenlang als producer/redacteur op de nieuwsredactie bij BNR radio.

Anjet schreef dit boek vol ervaringsverhalen uit een gemis aan informatie, met 9 thema’s – handvatten voor brussen, ouders en professionals – komen uit het Quality of Life of Siblings onderzoek uit 2012 van de Belgische orthopedagoog Dr. T. Moyson (brusjes 6-14 jaar).

De Ontbijt Club waarin de 13 ™ 26 jarigen werden geinterviewd is een echte online brussengroep op Facebook. Anjet was initiator van de stichting Lotje&co brussen groep. Sinds kort is ze begonnen met de YouTube interview-serie ‘Brussenboek Skypet Met…’ broers en zussen die kwetsbare of krachtige dingen doen of maken rondom hun broer of zus – in ieder geval altijd inspirerend!
Bron: http://brussenboek.nl/#anjet-van-dijken
Anjet Van Dijken heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Anjet Van Dijken heeft een Youtube kanaal! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Anjet Van Dijken heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Anjet Van Dijken heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 2 boeken gevonden van de auteur Anjet Van Dijken


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Anjet Van Dijken.
De meest gevonden boeken zijn Broers-en Zussenboek en Broers En Zussen In En Om Het Ziekenhuis.

Nieuw (1)
€ 22,99
Tweedehands (1)
€ 25,25

Tweedehands (1)
€ 12,99