> > > > > twee-minuten-per-dag

Dietz - Twee Minuten Per Dag

Het boek Twee Minuten Per Dag van de auteur Dietz is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Twee Minuten Per Dag" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024267972
   
Soort boek
Paperback


TWEE MINUTEN PER DAG<br /><br />Vrijwel dagelijks verschijnen er in de kranten en bladen berichten die je aan het denken zouden kunnen zetten. Ze verdrinken echter in de informatiestroom. Samen met een aantal jeugdige medewerkers verzamelde de auteur van dit boekje zulke berichten en vulde ze aan met korte teksten uit andere bronnen. Zo ontstond er een bundel met aantrekkelijke soms ernstige, soms komische stukjes, die de aanleiding vormen voor korte gebeden en meditaties. Elke bladzijde geeft de lezer(es) ene klein bezinningsmoment voor niet meer dan twee minuten dat de dag structuur kan verlenen. Het boekje is in de eerste plaats bedoeld voor jonge mensen, maar zal ook veel ouderen aanspreken. De oorspronkelijke Duitse editie wordt veel gebruikt door predikanten en pastores, vooral bij catechese en jeugdwerk. De Nederlandse vertaling leent zich daar natuurlijk ook uitstekend voor.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Dietz
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 13,99
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,75
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 16,95