> > > > > wetenschap-in-de-keuken

Michelle Dickinson - Wetenschap In De Keuken

Het boek Wetenschap In De Keuken van de auteur Michelle Dickinson is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Wetenschap In De Keuken" is tweedehands te koop vanaf € 45,41 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 45,41 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059569744
   
Soort boek
Hardcover


Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis! Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek is een wetenschappelijk experiment dat je thuis kunt doen met gewone ingrediënten waarvan je de meeste vast al in de keuken hebt staan. Het uitvoeren van de experimenten is net zo leuk als het resultaat! Stop na elke stap en kijk of er iets verandert voordat je verdergaat met de volgende stap. Soms veranderen de kleur, temperatuur, structuur of geur als je nieuwe ingrediënten toevoegt. Met dingen als kleverig ijs, drijvende rozijnen, vuurvaste ballonnen, eenhoornnoedels, blaasraketten en smakelijk slijm maakt nanotechnoloog Michelle Dickinson duidelijk dat iedereen, zowel jong als oud, thuis in de keuken aan wetenschap kan doen!
Prijs
€ 45,41
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Michelle Dickinson
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 22,11
Tweedehands (0)