> > > > > from-farm-to-fork-in-twente

Nico Dingemans - From Farm To Fork In Twente

Het boek From Farm To Fork In Twente van de auteur Nico Dingemans is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "From Farm To Fork In Twente" is tweedehands te koop vanaf € 10,75 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789461900616
   
Soort boek
Hardcover


From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry's Farm, studenten van de Cas Spijkers Academie, biologische tuinderij De Witte Raaf, toprestaurants en luxe Wellness hotels. Met recepten van vier bekende Twentse chefs waaronder: SVH meesterkok Michel van Riswijk (Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte), Chefkok Willem Dankers (Dorset in Borne), SVH Meesterkok Jelle Wagenaar (Culinair Kooktheater Het Seminar in Zenderen) en Chefkok Rob Fiselier (Landgoed De Holtweijde in Lattrop). Mede tot stand gekomen door het Twents Bureau voor Toerisme (TBT), Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, La Cuisine in Tubbergen (de elite in keuken- en tafelcultuur), de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks (Twentse AAK), Adema Kruiden & Specerijen in Enschede en de historisch Reggehooibergen.
Prijs
€ 10,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Nico Dingemans
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 30,00
Tweedehands (0)