> > > > > bak-uw-eigen-brood

Gerhart Eckert - Bak Uw Eigen Brood

Het boek Bak Uw Eigen Brood van de auteur Gerhart Eckert is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Bak Uw Eigen Brood" is tweedehands te koop vanaf € 49,90 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 49,90 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Bak Uw Eigen Brood ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Bak Uw Eigen Brood

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789043807098
   
Soort boek
Hardcover


ABC van het ambachtelijke bakken - deeg maken met de broodmachine - 101 heerlijke broodrecepten.<br />Brood neemt in onze dagelijkse voeding een belangrijke plaats in. Veel mensen zijn echter uitgekeken op het brood dat in winkels wordt verkocht en willen graag zelf aan de slag. Zelfgebakken brood is beter van smaak, goedkoper en bovendien kiest u zelf welke ingredi?nten erin verwerkt zijn. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit op uw bord krijgt! Met dit rijk ge?llustreerde boek is zelf brood bakken geen enkel probleem. Bij elk recept staan de benodigdheden, een duidelijke beschrijving van de bereidingswijze, de bakmethode, de bereidingstijd en de eigenschappen van het brood vermeld. Behalve allerlei recepten voor gistdeeg- en zuurdesembroden, vindt u in dit boek tal van originele recepten voor zoete broden en kleine broodjes: vierkorenbrood, pindabrood, krentenbrood, Russisch komijnzaadbrood, tarwe- en roggebrood, zesgranenbrood, brioches en nog veel meer.<br />Toon minder<br />Recensie(s)<br />De geschiedenis van het broodbakken is al heel oud en in de meeste culturen speelt brood een belangrijke rol. Na een kort historisch overzicht wordt ingegaan op wat er voor broodbakkken nodig is met informatie over meelsoorten, rijsmiddelen (ook de bij Reformwinkels verkrijgbare zuurdesem) enz. Wie nog weinig ervaring heeft kan b.v. beginnen met de verkrijgbare broodmixen, ook zijn er mogelijkheden met broodbakmachines. Eerst recepten voor gistbroden, gevolgd door recepten voor zuurdesembroden van diverse soorten meel, zoete broden en allerlei kleine broodjes, broodfiguren enz., krentenbroden en broden van verrijkt gistdeeg zoals brioche en croissants. De Duitse herkomst is in de receptenkeuze hier en daar merkbaar. Gericht tot de 'huisvrouw'. Recepten over een tot twee pagina's. Tekst in twee of drie kolommen, ingredienten in de marge, veel smakelijke kleurenfoto's. Sommige recepten zijn moeilijk leesbaar in verband met een gekleurde ondergrond. Bij ieder recept een opgave van bereidingsduur en een korte karakteristiek van het brood. Wie graag brood bakt, vindt in dit boek ideeen en inspiratie om eens nieuwe soorten uit te proberen. Met receptenregister.<br /><br />Redactie
Prijs
€ 49,90
Bekijk boek