Arjan Eleveld - Echt

Het boek Echt van de auteur Arjan Eleveld is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Echt" is nieuw te koop vanaf € 24,95 bij Bol.com. "Echt" is tweedehands te koop vanaf € 16,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 24,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 16,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Doorbreek wantrouwen en politieke spelletjes en inspireer echt. Echte leiders volgen hun eigen missie en ethiek. En juist dat inspireert en kan de wereld veranderen.

Onechtheid is overal. Onechte verhalen van politici en bestuurders. Onechte gesprekken op het werk. Onechte mission statements van bedrijven. Echt gaat over wat er in bedrijven en instellingen gebeurt, hoe onechtheid de organisatie verzwakt en cynisme en wantrouwen de overhand krijgen. Uiteindelijk hebben managers zelf de sleutel in handen om dit te doorbreken.

Leiders van organisaties met een sterk gevoel voor purpose zijn niet bezig met hun positie, maar met hun missie. In deze organisaties putten mensen inspiratie uit de betekenisvolheid van hun werk. De aanpak van dergelijke leiders leidt niet alleen tot bevlogen medewerkers en tevreden klanten, maar vaak ook tot een iets betere wereld. En verder blijken ze er zelf ook nog gelukkiger van te worden.

Dit boek confronteert managers met hun eigen drijfveren en geeft adviezen voor iedereen die echt wil zijn, een zinvolle bijdrage wil leveren en anderen wil inspireren.

Arjan Eleveld (1957) is psycholoog van origine en de managing partner van Jonathan Warner. Dat bureau richt zich op de ontwikkeling van leiderschap en de samenwerking in de top van organisaties.
Hij heeft in de loop van twintig jaar een groot aantal directies, raden van bestuur en raden van commissarissen geadviseerd en schrijft respectvol, maar open over zijn ervaringen.

Eerder schreef hij het boek Maak je organisatie FIT en talrijke artikelen over leiderschap.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Echt ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Echt
Echt
Echt

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Echt

Type: Paperback
ISBN: 9789462201576
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 24,95
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789462201576
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 16,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Arjan Eleveld
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 32,99
Tweedehands (13)
vanaf € 10,45