> > > > > de-jonge-professional-carriere-werkboek

Ben Elsinga - De Jonge Professional Carrière Werkboek

Het boek De Jonge Professional Carrière Werkboek van de auteur Ben Elsinga is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "De Jonge Professional Carrière Werkboek" is nieuw te koop vanaf € 27,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 27,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Ben Elsinga is een ervaren professional, auteur en blogger. Door middel van dit boek geeft hij jou de hulpmiddelen die je als jonge professional kunt gebruiken om je kans op groei en succes te vergroten.

Je bent jong van geest, zit vol met energie maar je hebt het gevoel dat jouw talenten nog niet hebben geleid tot het succes dat je voor ogen ziet.
Laat je dan inspireren door de hulpmiddelen die een ervaren professional voor je heeft beschreven. Met dit werkboek word je meer weerbaar tegen externe invloeden en je leert doelen te stellen die bijdragen aan je eigen levensgeluk.
Aan de hand van concrete oefeningen maak je jezelf hele praktische vaardigheden meester. Dit geeft je tevens de basis om goed voorbereid in gesprek te gaan met je coach, leermeester of leidinggevende. Kom tot succes en geniet van de mooie reis die voor je ligt.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Jonge Professional Carrière Werkboek

Type: Paperback
ISBN: 9789082316223
Levertijd: 10 werkdagen

Aanbieder:
€ 27,50


Andere populaire boeken van Ben Elsinga
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 23,50
Tweedehands (5)
vanaf € 15,00
Nieuw (1)
€ 49,50
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 28,17
Tweedehands (0)