> > > > > kleuterbijbel

B.E. Ellis - Kleuterbijbel

Het boek Kleuterbijbel van de auteur B.E. Ellis is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Kleuterbijbel" is nieuw te koop vanaf € 23,50 bij Bol.com. "Kleuterbijbel" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (1) vanaf € 23,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf bij antiqbook.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Na de nieuwe Peuterbijbel verschijnt nu ook een geheel nieuwe Kleuterbijbel! Deze laat kinderen vanaf 4 jaar op een aantrekkelijke manier kennismaken met de verhalen uit de Bijbel.

In begrijpelijke zinnen en met aansprekende illustraties vertelt de Kleuterbijbel meer dan 200 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De bijbelverwijzingen geven aan waar het verhaal in de Bijbel te vinden is. De Kleuterbijbel heeft als extra ook een interactief element: ieder verhaal eindigt met een vraag of opmerking om over door te praten. Dit zal kinderen meer bij het verhaal betrekken en helpen om de betekenis beter te
begrijpen.

Een complete gezinsbijbel om keer op keer samen uit te lezen!

Willemijn de Weerd heeft deze Kleuterbijbel vertaald. Eerder vertaalde ze ook de Peuterbijbel. Verder is ze bekend als kinderboekenschrijfster o.a. Ik ben een echte prinses. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Kleuterbijbel ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Kleuterbijbel
Kleuterbijbel.
Kleuterbijbel

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Kleuterbijbel

Type: Hardcover
ISBN: 9789033830549
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 23,50
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
ISBN
9789033830549
   


Amsterdam, Ark Media, 2008. Hardcover, 21 cm, 420 pp. Ills.: kleurenillustraties door Steve Smallman. Na de nieuwe Peuterbijbel verschijnt nu ook een geheel nieuwe Kleuterbijbel! Deze laat kinderen vanaf 4 jaar op een aantrekkelijke manier kennismaken met de verhalen uit de Bijbel. In begrijpelijke zinnen en met aansprekende illustraties vertelt de Kleuterbijbel meer dan 200 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De bijbelverwijzingen geven aan waar het verhaal in de Bijbel te vinden is. De Kleuterbijbel heeft als extra ook een interactief element: ieder verhaal eindigt met een vraag of opmerking om over door te praten. Dit zal kinderen meer bij het verhaal betrekken en helpen om de betekenis beter te begrijpen. Een complete gezinsbijbel om keer op keer samen uit te lezen! Willemijn de Weerd heeft deze Kleuterbijbel vertaald. Eerder vertaalde ze ook de Peuterbijbel. Verder is ze bekend als kinderboekenschrijfster o.a. Ik ben een echte prinses. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs. Cond.: gaaf / fine. ISBN: 9789033830549.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033830549
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 14,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van B.E. Ellis
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (32)
vanaf € 7,40
Oordeel

ISBN: 9789044316391


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (14)
vanaf € 3,35
Koffie

ISBN: 9789059205086


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (7)
vanaf € 5,44