> > > > > vantoennu-stimuleren-tot-studeren

Elshoutmohr - Vantoen.Nu - Stimuleren Tot Studeren

Het boek Vantoen.Nu - Stimuleren Tot Studeren van de auteur Elshoutmohr is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Vantoen.Nu - Stimuleren Tot Studeren" is nieuw te koop vanaf € 15,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 15,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Zeker in het hoger onderwijs is het van belang dat studenten zelf een goede studiestrategie ontwikkelen en leren om op effectieve wijze om te gaan met de vakinhoud. De docent kan daaraan meewerken door er rekening mee te houden dat het studiegedrag van studenten op talloze manieren wordt beïnvloed.
Dit boek gaat in op het directe verband tussen doceren en studeren. Het is bedoeld voor docenten die het ontwikkelen van een goede studieaanpak zien als noodzakelijke aanvulling op het vakinhoudelijke onderwijs.
Voor beginnende docenten geeft Stimuleren tot studeren de nodige praktische raadgevingen voor het verzorgen van colleges, werkcolleges, de begeleiding van werkgroepen, enz. Maar ook voor ervaren docenten blijft het een uitdaging studenten te stimuleren zelf te doen wat nodig is om een vak te beheersen.
Over deze boeiende facetten van het onderwijs geeft Stimuleren tot studeren (naast een gedegen theoretische inleiding) veel voorbeelden uit de praktijk van het onderwijs.Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Vantoen.Nu - Stimuleren Tot Studeren

Type: Paperback
ISBN: 9789031506811
Levertijd: 2 werkdagen

Aanbieder:
€ 15,95


Andere populaire boeken van Elshoutmohr
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 8,25
Studeerwyzer

ISBN: 9789072153012


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 10,00
Nieuw (0)
Tweedehands (1)