> > > > > ervaringen-uit-een-verpleeghuis

Elsing - Ervaringen Uit Een Verpleeghuis

Het boek Ervaringen Uit Een Verpleeghuis van de auteur Elsing is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Ervaringen Uit Een Verpleeghuis" is nieuw te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
De hoofdpersoon in dit boek woont nu 2 jaar in een verpleeghuis. Door een beroerte is zij met een halfzijdige verlamming in een rolstoel beland. In twee en een half jaar tijd is dit haar vierde verpleeghuis. Zij heeft 88 jaar de zaken op haar manier kunnen regelen. Maar is nu geheel afhankelijk van anderen. Zij is netjes van aard en hanteert de waarden en normen van haar generatie. In dit boek vertelt zij over haar belevenissen en ervaringen in het verpleeghuis en vooral met de verzorging. Ervaringen die haar boos maken en helaas ook veel verdriet geven. Door meer bekendheid te geven aan haar ervaringen, hoopt zij bij bestuurders, verzorgsters en opleiders meer aandacht te krijgen voor de wijze waarop ouderen in een verpleeghuis worden bejegend en verzorgd.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Ervaringen Uit Een Verpleeghuis

Type: E-book
ISBN: 9789402120257
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 14,95


Andere populaire boeken van Elsing
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Rode Dageraad

ISBN: 9789067980197


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 8,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 14,95
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 7,90