> > > > > als-verdriet-op-bezoek-komt

Eva Eland - Als Verdriet Op Bezoek Komt

Het boek Als Verdriet Op Bezoek Komt van de auteur Eva Eland is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Als Verdriet Op Bezoek Komt" is tweedehands te koop vanaf € 9,50 bij www.voordeelboekenonline.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 9,50 bij www.voordeelboekenonline.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.voordeelboekenonline.nl
ISBN
9789025876036
   
Soort boek
Hardback


Soms komt Verdriet onverwacht langs. Het volgt je en komt zo dichtbij dat je bijna geen adem meer kunt halen. Je kunt proberen het te verbergen. Maar het is net alsof je zelf Verdriet bent geworden. Probeer er niet bang voor te zijn: geef het een naam. En dan blijkt dat deze ongebruikelijke gast niet hoeft te zijn wat hij lijkt… Een perfect boek om met kinderen te praten over emoties. De lichte illustraties en spaarzame tekst maken dit boek ook tot een subtiel cadeau voor elke volwassen vriend(in) die het moeilijk heeft. Voor de lezers van De moed van imperfectie, De edele kunst van not giving a f*ck en Ikigai.
Prijs
€ 9,50
Bekijk boek