> > > > > uit-de-keuken-van-fatima

Fatima El Irari - Uit De Keuken Van Fatima

Het boek Uit De Keuken Van Fatima van de auteur Fatima El Irari is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Uit De Keuken Van Fatima" is tweedehands te koop vanaf € 13,75 bij www.voordeelboekenonline.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 13,75 bij www.voordeelboekenonline.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.voordeelboekenonline.nl
ISBN
9789046824849
   
Soort boek
Hardback


Dat lekker koken en bakken niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst foodblogger Fatima al meer dan vier jaar op haar succesvolle site uitdekeukenvanfatima.nl. Zowel kookgekken als beginnende koks genieten dagelijks van haar smaakvolle recepten, die vaak zijn voorzien van handige stap-voor-stap-foto's en slimme keukentips en -tricks. Van heerlijke Marokkaanse klassiekers als harira, visbastilla's, hele kip uit de oven en diverse deegwaren tot zoete zaligheden als rolcake met aardbeienmousse, griesmeel-sinaasappelcakejes en Kinder-Bueno-toetjes: met de gerechten uit dit fijne boek zul jij vele harten veroveren.
Prijs
€ 13,75
Bekijk boek