> > > > > het-schapenfeest

Fikry Elazzouzi - Het Schapenfeest

Het boek Het Schapenfeest van de auteur Fikry Elazzouzi is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Het Schapenfeest" is tweedehands te koop vanaf € 7,95 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 7,95 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Het is de dag van het Schapenfeest. Ayoub moet met zijn vader mee om een schaap te slachten. Daar heeft hij helemaal geen zin in, hij blijft liever lekker lang in bed liggen. Hij is een dromer, hij droomt ervan sultan te zijn, kolonel op een ruimteschip of profvoetballer. Hij doet er alles aan om onder het slachtritueel uit te komen. Als hij uiteindelijk toch bij het schaap in de wei belandt, begint het tegen hem te praten. 'Het Schapenfeest' is een humoristische, fantasierijke roman over het verwarrende leven van een elfjarige jongen die veel Vlaamser is dan zijn familie zou willen. Hoe langer het duurt voor het schaap geslacht is, hoe hoger de spanningen oplopen. Zal Ayoub dit Schapenfeest zonder kleerscheuren doorkomen? Fikry El Azzouzi (1978) werd geboren in Temse, Oost-Vlaanderen. Een verhaal van zijn hand verscheen in 'Print is dead' (2009), een bundel met werk van nieuwe Vlaamse schrijvers. 'Het Schapenfeest' is zijn debuut.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Het Schapenfeest ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Het Schapenfeest

Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055154777
   
Soort boek
Paperback


Het is de dag van het Schapenfeest. Ayoub moet met zijn vader mee om een schaap te slachten. Daar heeft hij helemaal geen zin in, hij blijft liever lekker lang in bed liggen. Hij is een dromer, hij droomt ervan sultan te zijn, kolonel op een ruimteschip of profvoetballer. Hij doet er alles aan om onder het slachtritueel uit te komen. Als hij uiteindelijk toch bij het schaap in de wei belandt, begint het tegen hem te praten. 'Het Schapenfeest' is een humoristische, fantasierijke roman over het verwarrende leven van een elfjarige jongen die veel Vlaamser is dan zijn familie zou willen. Hoe langer het duurt voor het schaap geslacht is, hoe hoger de spanningen oplopen. Zal Ayoub dit Schapenfeest zonder kleerscheuren doorkomen? Fikry El Azzouzi (1978) werd geboren in Temse, Oost-Vlaanderen. Een verhaal van zijn hand verscheen in Print is dead (2009), een bundel met werk van nieuwe Vlaamse schrijvers. Het Schapenfeest is zijn debuut.
Prijs
€ 7,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055154777
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 11,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789055154777
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 11,50
Bekijk boek