> > > > > adam-en-eva-spelen

Johannes De Elfde - Adam En Eva Spelen

Het boek Adam En Eva Spelen van de auteur Johannes De Elfde is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Adam En Eva Spelen" is nieuw te koop vanaf € 12,95 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 12,95 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken


Omschrijving boek

Adam en Eva leven vandaag. Ze hebben heimwee. Ergens moet het paradijs toch zijn. Ze gaan op zoek naar bronnen, naar zingeving, naar hun bestemming. Eva ontmoet in haar herberg en langs de rivier bijzondere vrouwen en mannen van alle tijden, allemaal met hun eigen verhaal en hun eigen geloof.Adam reist door de geschiedenis van godsdienst en filosofie. Van Lao Tsé uit China tot Jezus van Nazareth. Hij vraagt en luistert naar leraren. Hij tast in duister, loopt vele wegen en vindt nieuwe vergezichten. Zullen Adam en Eva hun bestemming vinden? Zullen ze elkaar vinden?Johannes de Elfde schrijft spirituele verhalen voor verschillende onderwijsuitgeverijen.

hansvandeglind@hotmail.com

Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Adam En Eva Spelen

Type: Paperback
ISBN: 9789461536488
Levertijd: 14

Aanbieder:
€ 12,95
Adam En Eva Spelen

Type: Paperback
ISBN: 9789461539656
Levertijd: 4

Aanbieder:
€ 18,50