> > > > > statistiek-voor-de-psychologie-1-verdeling-van-een-variabele-samenhang-tussen-twee-variabelen

Jules E. Ellis - Statistiek Voor De Psychologie 1 - Verdeling Van Een Variabele, Samenhang Tussen Twee Variabelen

Het boek Statistiek Voor De Psychologie 1 - Verdeling Van Een Variabele, Samenhang Tussen Twee Variabelen van de auteur Jules E. Ellis is 4 maal gevonden, 1 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Statistiek Voor De Psychologie 1 - Verdeling Van Een Variabele, Samenhang Tussen Twee Variabelen" is nieuw te koop vanaf € 35,95 bij Bol.com. "Statistiek Voor De Psychologie 1 - Verdeling Van Een Variabele, Samenhang Tussen Twee Variabelen" is tweedehands te koop vanaf € 17,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 35,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (3) vanaf € 17,00 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Statistiek is voor veel studenten psychologie een struikelblok in hun studie. Deze inleidende serie Statistiek voor de psychologie presenteert de stof daarom zo toegankelijk mogelijk: in een strakke didactische structuur, zonder een overdaad aan formules en voorzien van vele voorbeelden en opgaven. De inleidingen bereiden je voor op het doen van zelfstandig onderzoek, zoals dat nodig is voor het schrijven van een scriptie of artikel. Daarnaast leer je zelfstandig wetenschappelijke artikelen en rapporten te lezen en te begrijpen. De serie beperkt zich tot het adequaat leren analyseren, interpreteren en rapporteren van data, gegeven een bepaalde vraagstelling. Je wordt gestimuleerd zelf actief met de leerstof om te gaan, uitgaande van de gedachte dat zelf doen de beste manier is om je de vereiste vaardigheden eigen te maken. Daarom zijn in de boeken vele opgaven opgenomen. Deel 1 behandelt de volgende onderwerpen: * Observatie, vragenlijst, test * Elementair rapport van een variabele * Normeren * De intuïtieve psycholoog en steekproeven * Visualiseren * Samenhang tussen twee kwantitatieve variabelen * Voorspelde scores en residuen * De correlatiecoëfficiënt * Samenhang tussen twee kwalitatieve variabelen * Suppressie en de paradox van Simpson * De intuïtieve psycholoog en samenhang Dr. Jules L. Ellis is als docent verbonden aan het Onderwijsinstituut voor Psychologie en Kunstmatige Intelligentie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Statistiek Voor De Psychologie 1 - Verdeling Van Een Variabele, Samenhang Tussen Twee Variabelen

Type: Paperback
ISBN: 9789059319721
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 35,95
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059319721
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 17,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059319721
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 20,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059319721
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 25,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Jules E. Ellis
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 37,95
Tweedehands (5)
vanaf € 20,00
Nieuw (1)
€ 25,95
Tweedehands (2)
vanaf € 19,00
Nieuw (1)
€ 36,95
Tweedehands (2)
vanaf € 27,50