> > > > > de-annalen-van-gamor

Kaj Elhorst - De Annalen Van Gamor

Het boek De Annalen Van Gamor van de auteur Kaj Elhorst is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Annalen Van Gamor" is nieuw te koop vanaf € 19,99 bij Bol.com. "De Annalen Van Gamor" is tweedehands te koop vanaf € 18,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 19,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 18,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
De Annalen van Gamor is een epische roman die het fantasy genre overschrijdt. Het beschrijft de tocht van een volk dat een uitweg zoekt uit de verschrikkingen van de ijstijd op weg naar een betere toekomst.

Het is een roman waarin avontuur, liefde en jaloezie een hoofdrol spelen en de moderne maatschappij gespiegeld wordt tegen de achtergrond van een ver verleden. Of is het de verre toekomst?

Kaj Elhorst is erin geslaagd een roman te schrijven die vele lagen kent.

Kaj Elhorst is journalist en romanschrijver. Fantasy is naast de detectiveroman zijn meest geliefde literatuur. Hij schreef eerder voor kinderen onder meer de Arie Bonkersreeks en Het Spinhuis (uitgeverij Maretak) en voor volwassenen Het Geheim van de Alphense Runen (uitgeverij Albini).

'Een andere wereld met herkenbare problemen en menselijke moed en twijfels, zonder die combinatie was het Kalam nooit gelukt om zijn einddoel te bereiken: een betere wereld voor zijn volk en voor zichzelf. Maar de eeuwige zoektocht naar verbetering gaat voort...'Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Annalen Van Gamor

Type: Paperback
ISBN: 9789491409141
Levertijd: 3

Aanbieder:
€ 19,99
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789491409141
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 18,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Kaj Elhorst
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 13,99
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 9,99
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 2,00