> > > > > modeling-heat-mass-transfer-during-deepfat-frying

Magdaline Eljeeva Emerald Franklin - Modeling Heat & Mass Transfer During Deep-fat Frying

Het boek Modeling Heat & Mass Transfer During Deep-fat Frying van de auteur Magdaline Eljeeva Emerald Franklin is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Modeling Heat & Mass Transfer During Deep-fat Frying" is nieuw te koop vanaf € 55,90 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 55,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Modeling Heat & Mass Transfer During Deep-fat Frying

Type: Paperback
ISBN: 9783659923494
Levertijd: 14

Aanbieder:
€ 55,90