> > > > > spiritualiteit-werkt-bij-het-opruimen

Nina Elshof - Spiritualiteit Werkt Bij Het Opruimen

Het boek Spiritualiteit Werkt Bij Het Opruimen van de auteur Nina Elshof is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Spiritualiteit Werkt Bij Het Opruimen" is tweedehands te koop vanaf € 29,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 29,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Opruimen is een trend die veel aandacht krijgt in tijdschriften en op tv. Steeds meer mensen noemen zich organizer of huishoudcoach, iemand die je kunt inhuren om orde op zaken te stellen in je privéleven of werkomgeving.

Toegegeven: de rommel in je huis en in je leven kan te maken hebben met je persoonlijkheid, maar oude ballast loslaten, die letterlijk en figuurlijk iets nieuws in de weg kan staan, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe krijg je greep op de chaos? Hoe breng je jezelf tot een grote opruiming?

Nina Elshof legt uit waarom rommel en chaos ontstaan. Dat geeft inzicht in de oorzaak en in de verborgen boodschap. Want hulp van buiten kan je weliswaar op weg helpen, maar zonder het nodige inzicht kun je terugvallen in oude patronen, wat moedeloos maakt. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen. De heldere, humoristische uitleg en de praktische, herkenbare voorbeelden zijn voorzien van vele nuttige tips.

Uitgevoerd in een mooie fullcolourpaperback.

deel 15 in de serie Spiritualiteit werkt…, zie voor alle delen: www.spiritualiteitwerkt.nu

Nina Elshof is binnenhuisadviseur. Sinds 1995 werkt zij met Feng Shui, geeft adviezen en consulten, ontwerpt interieurs volgens Feng Shui-principes en begeleidt projecten. Bovendien is ze docent en geeft ze lezingen en workshops. Zie ook www.ninalelshoffengshui.nl.


Gevonden bookcovers


De auteur van dit boek
Nina Elshof


Profiel van Nina Elshof
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025961145
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 29,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025961145
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 43,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Nina Elshof
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Huis & Ziel

ISBN: 9789020211566


Bekijk boek

Nieuw (2)
vanaf € 9,99
Tweedehands (1)
€ 17,00
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 25,00